De barbecue kan weer aan

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

Picanhaspies

Barbecue Populair

  • Hamburger
  • Souvlaki karbonade
  • BBQ-worst
  • Gemarineerde speklappen
  • Kip/varkenshaassaté

    Per persoon € 8,95
Lamskotelet

Barbecue De Luxe

  • Truffelbiefstuk
  • Kip oriental / piri-piri
  • Hamburger speciaal
  • Varkenshaas op stok

    Per persoon € 10,95
BBQ hamburger

Barbecue Kinder

  • Hamburger
  • BBQ worst
  • Kinderspies

    Per persoon € 3,95
Spareribs

Barbecue Compleet menu

Let op: vanaf minimaal 2 personen

  • Rauwkost
  • Diverse sauzen
  • Huzarensalade
  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Fruitsalade (+ € 2,00)

Per persoon € 6,95

BBQ

Barbecue Vega

100% Vega

  • Groentespies
  • Vegaburger
  • Portabello/Fakkelbrood
  • Vega spies

Per persoon € 7,95

Bavette

Overig

Gas of houtskool BBQ

  • € 25,- inclusief gas/houtskool en schoonmaken


Borden en bestek

  • € 1,50 per couvert (porselein en RVS)

Barbecuespecialiteiten

Er gaat niets boven lekker eten in de buitenlucht. En daarom kunt u altijd bij ons in de winkel terecht voor de lekkerste barbecuespecialiteiten. We hebben een zeer breed assortiment en kunnen ook specialiteiten op maat maken voor u. 

Ontzorg uzelf door het vlees aan te vullen met een compleet menu, of stel uw eigen complete menu samen. Van hamburgers tot salades en van spareribs tot een heerlijk stuk ribeye!

BBQ
BBQ

BBQ huren

In overleg kunt u bij ons een gas BBQ of een houtskool BBQ huren. Tevens kunnen we deze BBQ bij u bezorgen.

€ 25,- inclusief gas/houtskool en schoonmaken. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

T: 040-2540726
E: info@laureijsveldhoven.keurslager.nl

BBQ vlees Per 100 gram
Hamburger speciaal € 1,49
BBQ worst € 1,29
Kipsaté € 2,19
Varkenshaassaté € 2,29
Haas op stok (varkens) € 2,59
Beefspies pinkpepper € 2,99
Beefspies black garlic € 2,99
Carpacciospies € 2,99
Truffelbiefstuk € 3,29
Kruidenboterbiefstuk € 3,29
Runderschnitzel € 2,49
Speklap zonder zwoerd pittig € 1,69
Speklap zonder zwoerd zoet € 1,69
Souvlaki karbonade € 1,69
Gem. halskarbonade (zonder been) € 1,59
Kipfilet oriental € 2,19
Kipfilet piri piri € 2,19
Kip op stok € 2,19
Spareribs ongebraden € 1,69
   
BBQ vlees Per stuk
Hamburger € 1,39
Entrecote burger (rund) € 1,80
Shashlick (kip) € 1,95
Rauwkosten Per 100 gram
Waldorfsalade € 1,69
Slanksalade € 1,59
Katriensalade € 1,59
Seizoenssalade € 1,59
Eitje-preitjesalade € 1,59
   
Sauzen & boters Per 100 gram
Knoflooksaus € 1,29
Cocktailsaus € 1,29
Satésaus € 1,29
Ui-bieslooksaus € 1,29
Joppiesaus € 1,29
Piripirisaus € 1,29
Vershofsaus € 1,29
   
Vis op de BBQ Per stuk
Garnalenspies € 2,50
Zalmspies € 2,50
   
  Per 100 gram
Zalm € 3,99
Gemarineerde zalm € 3,99
Witvis € 2,99
Gemarineerde witvis € 2,99
Vispotje € 2,50
BBQ Specialiteiten Per 100 gram
Ribeye € 3,59
Cote de boeuf € 2,79
Bavette € 2,99
Picanha € 3,29
Procureur
(heerlijk voor pulled pork)
€ 1,59
 
   
Boters Per bakje
Kruidenboter € 2,50
Truffelboter € 2,50
   
Salades Per 100 gram
Huzarensalade
(kan sporen van gluten bevatten)
€ 1,29
 
Aardappelsalade
(100% vegan)
€ 0,99
Barbecue spies
barbecue assortiment
BBQ vlees

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden.
    Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

Barbecuefolder en bestellijst 2023

Laureijs, Keurslager

Kromstraat 23
5504BA Veldhoven
0402540726

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten